Kean productions

 • Dance production
  Dance production
  Als DJ is er natuurlijk niets zo mooi als je eigen platen draaien. Bij dit onderdeel worden technische problemen getackeld en er wordt systematisch gewerkt aan een eigen sound.
 • Softwarekennis
  Softwarekennis
  Bij softwarekennis wordt er dieper ingegaan op de programma’s waar mee je muziek kan maken. Dit onderdeel is onmisbaar als je van een fijne workflow wilt genieten.
 • Synthese
  Synthese
  Bij synthese worden elektrische signalen opgewekt en bewerkt. De mogelijkheden gaan zo ver dat er waanzinnige klankkleuren gemaakt kunnen worden, je moet alleen weten hoe.
 • De studio
  De studio
  Een tijd terug lagen de middelen voor muziekproductie niet zo voor de hand. Je had veel hardware nodig voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig ligt dit anders; de mogelijkheden van een goede homestudio zijn eindeloos.
 • Klankdesign
  Klankdesign
  Met klankdesign wordt het bewerken van bestaande klanken bedoelt. Op verschillende manieren kan een geluid naar je hand gezet worden. Bij dit onderdeel leer je hoe.
 • Algemene muziekleer en solfége
  Algemene muziekleer en solfége
  Een goed stel oren en kennis van muziektheorie helpt je bij het maken van je muziek. Het helpt je creatieve ideeën sneller vorm te geven en muziek beter te begrijpen.

Glenn Kean

Van orkestrale muziek voor trailers van AMF/ID&T tot beats die galmde in de Arena.

Van pre-mixen voor Nick en Simon tot het opnemen van bands.

Glenn Kean is breed georiënteerd en geeft inmiddels vijf jaar les in elektronische muziekproductie. Op het moment zit Glenn in het vierde jaar van de opleiding ‘E-Music’ gegeven op het conservatorium van InHolland. ‘Dance’ is de specialisatie, in de meest brede zin van het woord.

Of je nu elektronische muziek wilt maken of kennis wilt opdoen over het opnemen van een band, hier ben je op de juiste plek.

De studio

In de Studio van Kean Productions is er gekozen voor het programma Logic. Het programma biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt voor het creëren van een goede muziekproductie. Het is dan ook logisch dat verschillende ‘superstar’ producers het programma gebruiken. Een kleine selectie danceproducers die werken met Logic: Armin van Buuren, Axwell, Hardwell, Nicky Romero, Chocolade Puma etc.

Gedurende de cursus zal er met Logic (MAC) gewerkt worden. Dit is een set up die voor de docent goed en overzichtelijk werkt, het is niet perse standaard apparatuur.  Dat betekent dus dat jij lekker met je eigen set up aan de slag kan gaan gedurende de cursus, je zult namelijk vaardigheden ontwikkelen die toe te passen zijn in elke DAW (Digital Audio Workstation).