Music production class

 • Dance production
  Dance production
  Als DJ is er natuurlijk niets zo mooi als je eigen platen draaien. Bij dit onderdeel worden technische problemen getackeld en er wordt systematisch gewerkt aan een eigen sound.
 • Softwarekennis
  Softwarekennis
  Bij softwarekennis wordt er dieper ingegaan op de programma’s waar mee je muziek kan maken. Dit onderdeel is onmisbaar als je van een fijne workflow wilt genieten.
 • Synthese
  Synthese
  Bij synthese worden elektrische signalen opgewekt en bewerkt. De mogelijkheden gaan zo ver dat er waanzinnige klankkleuren gemaakt kunnen worden, je moet alleen weten hoe.
 • De studio
  De studio
  Een tijd terug lagen de middelen voor muziekproductie niet zo voor de hand. Je had veel hardware nodig voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig ligt dit anders; de mogelijkheden van een goede homestudio zijn eindeloos.
 • Klankdesign
  Klankdesign
  Met klankdesign wordt het bewerken van bestaande klanken bedoelt. Op verschillende manieren kan een geluid naar je hand gezet worden. Bij dit onderdeel leer je hoe.
 • Algemene muziekleer en solfége
  Algemene muziekleer en solfége
  Een goed stel oren en kennis van muziektheorie helpt je bij het maken van je muziek. Het helpt je creatieve ideeën sneller vorm te geven en muziek beter te begrijpen.

Music Production Class

Bij Kean Productions is er de mogelijkheid of continue lessen af te nemen. Dit betekent dat er op vaste basis les wordt gegeven. Op deze manier heb jij de kans je continue te blijven ontwikkelen. Er is voor deze lesvorm geen vast programma. Immers is het programma afhankelijk van uw interesses, tijd, niveau etc. Deze lesvorm biedt het een aantal voordelen ten opzicht van de cursusvorm.

De voordelen:

– Spreiding van de kennis. Het voordeel van de MP Class is dat er geen haast is. Hierdoor kan het onderwerp rustig in de diepte en breedte doorgenomen worden en tenslotte toegepast worden.

– Herhaling van de stof. Elektronische muziek productie is een kunstvorm die veel oefening vereist. Dit zodat dat de competenties van de leerling constant verfijnt worden. Hierdoor is de ontwikkeling van vaardigheden en kennis optimaal.

– Praktische benadering. De lesstof is aangepast naar het niveau van de leerlingen. Hierdoor zijn de onderwerpen direct toepasbaar in eigen producties.